Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maria Grapini, despre votul in cazul lui Kovesi: `Nu este un vot foarte castigator`

B1 B1,
Maria Grapini, despre votul in cazul lui Kovesi: `Nu este un vot foarte castigator`

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, miercuri, ca votul din Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE), in urma caruia Laura Codruta Kovesi a fost declarata castigatoare nu. continuă pe B1

Maria Grapini, despre situatia Laurei Codruta Kovesi: Nu intrunea conditiile. A fost greseala celor care au selectionat-o

Europarlamentarul umanist Maria Grapini critica procesul de selectie care a facut ca fosta sefa a DNA sa ajunga printre propunerile pentru postul de procuror-sef al Parchetului European. Grapini spune.

Maria Graipini, despre votul in cazul lui Kovesi: `Nu este un vot foarte castigator`

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, miercuri, ca votul din Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE), in urma caruia Laura Codruta Kovesi a fost declarata castigatoare nu.

MIHAI CHIRICA, DESPRE VOTUL OBTINUT DE KOVESI IN COMISIA LIBE: O victorie care face lumina in justitia din Romania

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca era de asteptat ca Laura Codruta Kovesi sa primeasca si in Comisia LIBE cele mai multe voturi pentru functia de procuror-sef european.

Cum a incercat Maria Grapini s-o scoata pe Kovesi cu un vot mai putin la numaratoarea buletinelor. Reactia prompta a unei eurodeputate (VIDEO)

Europarlamentarul roman Maria Grapini a fost protagonista unui moment penibil, la numaratoarea voturilor din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) pentru functia de procuror-sef.

Florin Calinescu: Maria Grapini bate orice record la capitolul cretinism. Ce spune actorul despre Tudorel Toader

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 62 de ani) a reactionat critic la adresa europarlamentarului Maria Grapini, care a incercat sa masluiasca voturile pentru Laura Codruta Kovesi dinComisia LIBE a Parlamentului European.

Maria Grapini, data la o parte in timpul votului pentru Kovesi. Cum a vrut sa o fure la voturi pe Codruta

Maria Grapini reuseste o noua gafa in Parlamentul European. Eurodeputata din Romania numara voturile din Comisia pentru Libertati Civile LIBE, cea care a vota marti candidatul favorit pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Maria Grapini a sarit un vot iar colegii europarlamentari din Comisia LIBE au sesizat acest lucru. Cel care i-a atras atentia [] .

Maria Grapini, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: Este o diferenta suficient de mare

Maria Grapini a avut o reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a primit cele mai multe voturi din Comisia LIBE. Nu este un vot foarte castigator, pentru ca patru voturi diferenta fata de 22 in Consi.

Digi24: Maria Grapini, pusa n dificultate de o ntrebare legata de momentul tensionat cu Kovesi. Ce raspuns a dat europarlamentara

Procurorul Jean Francois Bohnert, candidatul Frantei la sefia Parchetului European, ar fi cel mai bine pregatit pentru a detine aceasta functie, sugereaza, la Digi FM, europarlamentarul roman Maria Grapini, membra in grupul socialistilor.

VIDEO Kovesi n Parlamentul European. Maria Grapini, cel mai agresiv deputat european fata de candidatul romn

Candidatul roman pentru functia de procuror-sef european, Laura Kovesi, s-a aflat, aprope o ora, sub tirul intrebarilor deputatilor europeni, dar si ale presei, la Parlamentul European, unde a fost audiata, alaturi de contracandidatii sai la functia de procuror-sef european, Jean-Francois Bohnert Franta) si Andres Ritter Germania). Votul in Comisia CONT: Kovesi obtine 12 voturi, Bohner 11 iar Ritter un vot.

Tariceanu, despre votul pentru Kovesi: Parlamentul European ne-a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic n aceasta alegere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur dupa votul dat Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE pentru sefia Parchetului European, el spunand ca Parlamentul European a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )